Scrub Marino 20 PILING/LUŠČILNA MASKA 100ml

Zelo učinkovito luščilo/maska, idealna za čiščenje in toniziranje kože. Primerna za nečisto kožo,pri aknah in tudi kot osmotska maska in maska proti staranju. Koža je po uporabi prečiščena, razbremenjena in napeta.

7
Rok uporabe najmanj do
Hraniti pri Temperatur do:

40

Lipidni status/faktor:

20

pH in:
 

< 5

leer

Piling z visoko oksigenacijo in razstrupljanjem, posvetli kožo in jo pripravi na naslednji izdelek, masko in serum. Odličen izdelek za čiščenje kože in kot sredstvo proti staranju.

Primerno za vse tipe kože.

Hraniti izven dosega otrok.

Nanesite na prizadete predele, primerno za nego obraza, vratu in telesa.Pustite delovati 5 minut in sperite. Pogostost uporabe po presoji strokovnjaka.

Sol Mrtvega morja: razstrupljanje
Bazilika: osvežilna
Ingver: odvajanje tekočine
Meta: stimulativna

Aqua (Water/eau), Maris Sal (Sea Salt / Sel Marin), Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Xanthan Gum, Propanediol, Sodium Chloride, Glycerin, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Alcohol, Lactic Acid, Ocimum Basilicum (Sweet Basil) Oil.

LUŠČILA PILINGI IN KISLINE

Eden od temeljnih korakov Hur sistema je odstranitev odmrlih celic, ki ji sledi posebna encimska maska. Vsa naša luščila imajo mehčalno in vlažilno delovanje ter ne vsebujejo alfa hidroksi kislin, medtem ko so naši pilingi lahko mehanski, encimski, kislinski ali imajo kombinirano delovanje.