Naše "rutine"

Štirje temeljni koraki za normalizacijo, glajenje, globoko hidracijo in vzdrževanje nahranjenosti kože. Nega je zasnovana kot po meri ukrojena obleka, prilagojena ob upoštevanju naše DNK, starosti, okolja v katerem živimo in našega življenjskega sloga.

Učinkovitost Hur® v 4 korakih:

1. KORAK: NORMALIZACIJA

ČISTILA IN TONIKI

Dnevna rutina Hur® v prvem koraku vključuje izmenjavo med kislimi pH in alkalnimi pH detergenti, za pomembno stimulacijo dermisa. Kožo očisti in s tem olajša absorpcijo nadaljnjih proizvodov, hkrati pa deluje kot prvi korak nege proti staranju, tako da deluje na pH ravnovesje kože.

2. KORAK: LUŠČENJE

LUŠČILA, PILINGI IN KISLINE

Po temeljitem čiščenju nadaljujemo z nanosom izdelka iz kategorije luščil, pilingov in kislin, ki je najbolj primeren za našo kožo. Takojšnji rezultat je bolj gladka koža, brez nepopolnosti in razbarvanja. Delovanje ni le površinsko, ampak tudi globinsko: stajnšana in prečiščena koža omogoča učinkovitejše delovanje aktivnih sestavin naslednjega koraka.

3. KORAK: GLOBOKA HIDRACIJA

MASKE, PENE, IZVLEČKI, ZMESI

Popolnoma organske aktivne sestavine, ekstrahirane neposredno v laboratorijih Laboratori HUR, so surovina naših encimskih mask, ki so 100% čiste in popolnoma topne v vodi. Hrana za našo kožo, ki bo takoj videti regenerirana, globoko navlažena in bolj čvrsta. Vsakodnevna uporaba prinese takojšen učinek in koži pomaga zagotoviti potrebne elemente, ampak tudi spodbuja dermis k samoobnovitvi, zahvaljujoč obnovljenemu ravnovesju.

4. KORAK: STALNA PREHRANA

KREME IN SERUMI

Serum, krema ali zmes igrajo bistveno vlogo pri udobju: koža je takoj dobro nahranjena in negovana. Izdelki Hur® zagotavljajo hranljivo in globoko vlaženje, vendar je to videti kot sveže in lahko. Koža bo gladka in navlažena ves dan ter bo dlje ohranila koristi, dosežene z masko in tretmaji v kabini.