Rutina zanjo

Proti staranju in za enakomerno polt.

Rutina izhaja iz poti, kar v francoščini pomeni cesta. Vendar ta protokol še zdaleč ni le pot, ki se ponavlja vsak dan, ampak je način, kako poskrbeti za svojo kožodoma, z vsak dan vidnejšimi rezultati na barvi polti, strukturi kože in znakih staranja.
Svetlejši, bolj homogen, sproščen in gladek obraz, vrat in dekolte, znak negovane kože, ki se odziva na dražljaje.
Tukaj so korak za korakom naši nasveti za prebujanje vaše kože.

Začne se s čiščenjem z milom Cuore Matto, posebnim dragocenim milom na osnovi zelene solate in cvetnih listov žafrana. Namenjeno je vsakodnevnemu čiščenju obraza in vratu, vlaži in neguje tudi najbolj občutljivo kožo. Milo nanesemo in pustimo delovati nekaj minut, nato speremo. Uporablja se v sinergiji z Olive Peel, hidrogelom na osnovi vode, ekstrahirane iz antioksidantnih surovin, kot so olive in papaja, z dodatkom pilinga mlečne kisline in vlažilne morske soli. Pustimo delovati 2 do 3 minute in speremo.

Nadaljujemo z visoko učinkovito masko Cannabium, encimsko in antioksidantno masko na osnovi olja Cannabis Sativa, vitamina C in vitamina F, z dodatkom avokadove pulpe, ki daje takojšen učinek čvrstosti. Po 15 minutah nanosa tudi najbolj suhi, dolgočasni in dehidrirani koži povrnemo takojšen učinek učvrstitve in dviga.

Maslo, ki deluje skozi zelo sladek piling, je četrti korak naše rutine: to je piling Ios Dolce. Nanesemo ga na vlažno kožo, pustimo delovati 5 minut in speremo. Izdelan je na osnovi mangovega masla in murumuru, z mehanskim delovanjem sladkorja, idealen za nego kože obraza in vratu. Koža postane nahranjena, čvrsta in sijoča že po prvem nanosu.

Pojdimo na zadnjo, negovalno, fazo proti staranju in proti madežem: prvi korak zmes Jaluronico C: hialuronska kislina z nizko molekulsko maso in vitamin C, ki lahko prodreta globoko skozi kožno pregrado, indicirana za vztrajno dehidracijo, gube in sprostitev Nanesemo na obraz in vrat, s tapkanjem po celotnem območju. Za predel okoli oči je Occhio Fico, serum na osnovi dragocenega olja opuncije, ki že po prvem nanosu naredi predel okoli oči kompakten in sijoč. Osvetljevalni serum, tretji korak te faze, je nepogrešljiv zaveznik: hkrati biotehnološki in naraven, izdelan na osnovi izvlečkov žajblja in sveže nabranih rastlin. Koži daje takojšen občutek dobrega počutja in svežine, kožo pusti sijočo in kompaktno ter odpravlja majhne pomanjkljivosti in madeže že po prvih nanosih. Nad serumom Stamina, krema iz naše Super Toscan linije z zgoščevalnim lifting delovanjem, z inovativnim sistemom matičnih celic v kombinaciji z encimi. Izjemna krema za takojšen učinek na turgor kože, že po prvem nanosu napne kožo in razsvetli obraz.

Za predel okrog ustnic pa še posebno mazilo za ustnice na osnovi izbranih voskov in masla: Tamanu, Murumuru in Pistacija. Idealen kot anti-aging, ustnicam daje takojšnjo čvrstost in naredi kožo ustnic mehko, napeto in navlaženo.